• Comanda acum: 031-4188606 | 0735-853564  

Supermarket

supermarketBipService ™ este instrumentul perfect pentru a stimula vânzările.

Înainte de cumpărarea un produs important, mulți clienți doresc sfatul unui vânzător.

– Clienții sunt în căutarea produselor noi sau a celor pe care le-au văzut în pliantele de promovare.

– Ei vor să găsească rapid un produs sau un anumit departament, sau de cele mai multe ori să găsească un manager de supermarket.

Datorită BipService ™, clienții nu se vor mai simți pierduți și agentul de vânzări poate efectua mai multe sarcini simultan, îmbunătățind în același timp experiența de cumpărare.

Oferind posibilitatea de a fi disponibili la momentul potrivit vor crește vânzările fiecărui departament.

BipService ™ este un buton de apel, plasat pe rafturi, permițând clienților dvs. să apeleze un agent de vânzări și să obțină rapid ajutor pentru achiziționarea produsului dorit.

Cum funcționează BipService ™?

Un asistent sau specialist va primi imediat apelul pe ceasul lui receptor, spunându-i exact unde trebuie să meargă. În plus, cu instalarea garantată a acestuia și funcția sa wireless, acesta va primi alerte până la o distanță de 200 de metri, acoperind astfel întreaga suprafață a supermarketului.

Dacă sunteți șeful unui departament, va fi mult mai ușor să păstrați legătura cu echipa  prin trimiterea de alerte pe ceas lor. Este instrumentul perfect în perioadele de vârf, cum ar fi pentru vacanțele sau sezon de Craciun.

Puteți oferi clienților dumneavoastră cel mai bun produs la momentul potrivit și veți fi gata să convingeți clienții indeciși.

Disponibilitate mai bună înseamnă mai multe vânzări.

– BipService ™  va contribui la reducerea timpului de așteptare pentru o cerere sau informații.