• Comanda acum: 031-4188606 | 0735-853564  

Spitale private

spitaleBipService™ contribuie la creșterea confortului pacienților.

– Pacienții clinicii pot apăsa acum butonul BipService ™ pentru asistență și îngrijire, mai ușor și cu asigurarea unui răspuns rapid.

– Pacienții primesc servicii mai bune si au un mod de a cere ajutor atunci când este nevoie.

– Personalul de îngrijire va fi notificat și poate reacționa imediat mai rapid, și să fie prezent în câteva secunde, în caz de urgență.

Butonul de apel BipService ™ este deosebit de potrivit pentru situațiile în care pacienții nu se pot deplasa sau sunt convalescență și când este nevoie de un ajutor imediat.

Cum funcționează  BipService ™?

Prin apăsarea butonului de apel, pacientii pot trimite rapid și direct alerte la personalul de îngrijire cu mai multă flexibilitate, păstrând în același timp legătura cu pacienții.

Personalul ȋși îmbunătățește libertatea de circulație, și poate întreprinde acțiunile necesare. Datorită ceasului lor, sunt afișate alerte ȋn timp real, personalul va fi notificat și va ajuta pacienții mai repede. Astfel, ȋntreaga echipă medicală va fi alertată și cel/a mai apropiat/ă medic/asistentă poate interveni. Va exista o mai bună organizare generală și se poate asigura liniștea pacienților.

Sistemul BipService ™ funcționează pe radio frecvență, fără nici o instalare, și este complet mobil.

Un instrument vital pentru o situație de urgență

– Oferă pacienților și familiile lor, garanția că se va răspunde imediat dacă un pacient nu se simte bine sau dacă viața lui este ȋn pericol.

– BipService™ este ușor de utilizat și perfect pentru simplificarea cererilor urgente, oferind o mai bună ȋngrijire pacienților.

Oriunde ȋn clinică (recepție, cabinete medicale, sălile de operație, farmacie) ServiceBip ™ va informa persoana potrivită, dacă este necesar.