• Comanda acum: 031-4188606 | 0735-853564  

Săli de reunine, conferinte, teambuilding.

sali-reuniuneBipService ™ îmbunătățește într-adevăr cursul unei întȃlniri de afaceri.

– Acum nu mai trebuie să vă întrerupeți discursul în timpul unei reuniuni importante pentru a căuta asistență din partea unui colaborator sau pentru materiale.

– În caz de probleme tehnice, un tehnician este notificat imediat și poate aduce asistență în timpul unei întâlniri sau  a unei negocieri pentru a relua totul cât mai curând posibil.

BipService ™ îmbunătățește de fapt cadrul unei reuniuni, o negociere, un interviu discret, în liniște și eficient în birouri și săli de întâlnire.

Cum funcționează  BipService ™?

BipService ™, este un buton de apel pe care vorbitorul sau antreprenorul ȋl poate păstra, astfel încât să contacteze discret un partener extern, fără a perturba sau opri o prezentare.

Datorită unei alerte trimise direct la receptorul-ceas, la calculatorul tehnicianului sau la un asistent, această persoană poate efectua adaptările tehnice necesare sau să vă ofere documentele de care aveți nevoie, fără a perturba întâlnirea și fără a vă simți inconfortabil față de clienții dumneavoastră.

Mai mult decât atât, sistemul BipService ™ funcționează pe radio frecvență, fără nici o instalare, și este complet mobil.

BipService ™ este un instrument excelent pentru a ajuta echipa de management.

– BipService ™ este ușor de utilizat. Veți rămȃne axat pe obiectul de negociere/ prezentare.

– CEO nu va trebui să se teamă că este singur în caz de probleme tehnice sau că va fi nevoit să se oprească pentru a obține broșuri de prezentare sau documente.