• Comanda acum: 031-4188606 | 0735-853564  

Industrie

industrieBipService ™ îmbunătățește productivitatea prin reducerea timpului petrecut în căutarea unui colaborator.

– Nu mai pierde timpul mergând prin întreaga companie în căutarea unui coleg sau a managerului pentru o semnătură importantă.

– Puteți apela un manager sau un tehnician, fără a fi nevoie să vă părăsiți locul de muncă în cazul în care o mașină s-a stricat sau pentru a verifica o setare specifică.

ServiceBip ™ este un buton de apel care poate fi plasat pe o mașină sau în apropierea unei locații cheie, care permite operatorului să  apeleze direct (fără a părăsi postul) un tehnician sau inginer, în cazul în care au o îndoială cu privire la o comandă sau o problemă care trebuie rezolvată urgent la o mașină.

Cum funcționează BipService ™?

Cu butonul de apel BipService ™, disponibil pentru fiecare angajat, nu veți mai pierde timpul urmărind managerul pentru a aborda o problemă urgentă sau pentru corectitudinea unui document.

În cazul în care se produce un incident, o singură apăsare a butonului de apel wireless SBipService ™, permite fiecărei persoane echipate cu acest dispozitiv să alerteze un manager eficient. Supravegherea va fi mult mai ușoară și eficiența în lanțul de producție se va îmbunătăți considerabil.

Datorită unei alerte trimise direct la receptorul ceas, directorul de producție este notificat imediat că este necesară asistența lui.

Mai mult decât atât, sistemul BipService ™ funcționează pe radio frecvență, fără nici o instalare, și este complet mobil.

BipService ™ este un instrument esențial pentru a ajuta managerul.

– BipService ™ este usor de folosit și va acționa rapid pentru a evita timpii morți.

– Managerul nu este nevoit să fie prezent tot timpul, și se poate angaja în alte sarcini.