• Comanda acum: 031-4188606 | 0735-853564  

Despre noi

Cine suntem
Avand in spate o echipa competenta cu peste 20 de ani de experienta pe piata romaneasca, BIPSERVICE este o companie inovativa specializata in produse si solutii inteligente pentru o gama larga de clienti – HoReCa, industria medicala, comert, industrie, etc.
Comercializam o gama larga de sisteme si echipamente de apelare fara fir si oferim consultanta in implementarea acestora in cadrul afacerii dvs.
Suntem distribuitor unic autorizat in Romania a produselor ServiceBip, asigurand astfel o calitate si suport de exceptie la standarde europene.
Calitate 100%
Inovatie 100%
Pret 100%
De ce sa alegi produsele noastre?
Imbunatatesti calitatea serviciilor
Sistemele de apel fara fir faciliteaza relatiile tale cu clientii. Un singur semnal sonor, fara fir, fara instalare complexa  si esti în contact cu clientul. Butoanele de apel Bipservice va aduc mai aproape de clienti!
Functionalitate
Mai multe tipuri de receptoare sunt disponibile pentru a eficientiza afacerea ta.  Aparatele BipService vin într-o gama variata de modele cu 1, 2 sau 3 butoane/ecrane digitale, permitand astfel o personalizare completa.
Satisfactie 100%
Cu Bipservice puteti castiga eficienta ti usurinta in comunicare. Echipa noastra va fi alaturi pentru a oferi sfaturi si facilita implementarea produselor in cadrul afacerii.
Clientii nostri